Zelfhelend vermogen

Je klachten ECHT oplossen

Weer terug naar een gezonde balans.

Krijg zicht op wat je uit balans haalt, zodat je weer grip krijgt op jouw balans. In balans zijn is een evenwicht wat verstoord kan raken door allerlei factoren, zowel op emotioneel gebied, maar ook heel fysieke klachten spelen een belangrijke rol. Mijn ervaring is dat op den duur vaak een combinatie van factoren meespeelt waarom het zoeken en behouden  van je balans zwaar werk kan zijn. Je weet niet waar je het zoeken moet. Als je weet waar je het zoeken moet, hoe los je dit dan op?

Met het Asyra energetische test en behandel- systeem haal ik er uit dat bv. verstoringen in je woon of werk omgeving  zoveel van je vergen, dat voor normaal herstel geen ruimte meer is. Ook tandproblemen, onbalans in de vectoren of wervels, metaal in het lichaam, een combinatie van voedingsmiddelen, entiteiten, emotionele lading soms al van jaren terug, het zijn allemaal redenen waarom je blijft zoeken naar een oplossing.

Als het onderliggende verstoringen niet worden aangepakt,  val je telkens terug in de onbalans.

Klachten hierbij kunnen zijn:

  • Vermoeidheid
  • Niet kunnen ontspannen met als gevolg slecht slapen.
  • Concentratieproblemen
  • Martha in praktijk 2Kort lontje, de controle kwijtraken
  • Pijn en ongemak wat niet te verklaren is
  • Verstoorde werk / gezins-relatie als gevolg van voornoemde klachten.
  • Het voelt als een vicieuze cirkel waar je steeds meer in verstrikt raakt. Soms gaat dit zover dat je het gevoel hebt, zo niet meer te willen leven.
  • Uit je omgeving krijg je wel seinen dat het niet goed gaat. Je weet wel dat je iets moet doen maar wat.

Wil je hulp om onderliggende verstoringen op te sporen en op te lossen? Ook als je al een diagnose  gekregen hebt en de behandeling gaf niet het gewenste resultaat is het zeker de moeite waard om een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te gaan. Maak een afspraak om direct met je klachten aan het werk te gaan. Dus niet eerst zoeken naar een passend sticker, waar een standaard behandeling aan gekoppeld is. Je klachten tot op de bodem aangepakt. * Merkbaar verandering * Meer energie, betere ontspanning. Jezelf verder kunnen helpen met de tools die je krijgt aangereikt.

Hoog gevoeligheid

Steeds meer mensen komen erachter dat ze hoog gevoelig zijn. Het valt dan zeker niet altijd mee om hier goed mee om te kunnen gaan.
Hierbij kan ik je belangrijke voor jou passende handvaten meegeven.

Kortom een goed toekomstperspectief? Weer LEVEN in plaats van OVERLEVEN?   Ik help je graag!  

Bel voor informatie en / of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Hartelijke groet,   Martha

 

Reacties:

Lieve Martha ,

Bedankt voor hetgeen je voor mij hebt gedaan en wat het heeft opgelost!
Jouw manier van behandelen en jouw speciale benadering van problemen hebben diepe indruk op me gemaakt. Ben zo blij dat je op mijn weg bent gekomen.

Heb met plezier en vertrouwen je behandelingen ondergaan.
Ik dank je daarvoor! Ze hebben me zoveel goed gedaan en ik kan het iedereen aanbevelen.

Als het weer nodig is weet ik je je zeker te vinden.

Hartelijke groeten,
T. G.

Ps. Jouw opmerking over de vectoren…… Bingo! (Ben er mee bezig)

 

Ervaring van  cliënten

Geheel in afstemming met mij en mijn lichaam kijken wat er op dat moment nodig was

Na al veel processen bij mijzelf aangekeken te hebben, voelde ik dat ik nog even een klein steuntje in de rug nodig had. Even een duwtje in de goede richting waarna ik het zelf weer verder kon oppakken. Op dat moment ben ik in contact gekomen met Martha. Dit voelde goed. Geheel in afstemming met mij en mijn lichaam kijken wat er op dat moment nodig was. Hier was ik echt naar op zoek. Niet handelen naar wat er volgens protocollen nodig is, maar echt in afstemming met mij. Hierdoor voelde ik mij serieus genomen en was het veilig. Mijn grenzen werden gezien en gerespecteerd.
Dit heeft veel processen in gang gezet.
Ik voel mij steeds veiliger hier op aarde, waardoor ik hier ook steeds meer mijn plek in kan nemen. Doen wat goed voor mij voelt. Voor mijn eigen dingen gaan staan en dit naar buiten uitdragen. 
Daarnaast ben ik steeds meer gaan voelen in mijn lichaam en signalen gaan herkennen. Wat voel ik? Waar zijn mijn grenzen? Tot wanneer is het veilig en wanneer niet meer? Zodat ik duidelijk signalen kan herkennen en hierna kan handelen, naar dat wat voor mij klopt. Zodat ik steeds meer kan leven naar wie ik werkelijk bent.
Dank je wel, voor de ondersteuning zodat ik deze mooie stappen heb kunnen zetten.
Liefs, N.
 

Ervaring van Oksana

Ik ben Oksana Titova, moeder van Venrayse pianist Rangel.

Ik wil Martha Gommans aan iedereen aanbevelen.

Na enkele behandelingen bij haar in 2015 is mijn leven helemaal veranderd.

Zonder hulp en adviezen van Martha zou ik nooit mijn traumatische ervaringen kunnen verwerken, met mijn Stichting Stemvork voor jong talent verdergaan en met ons nog af te werken concertzaaltje op de Dr. Kortmannweg 5 Venray vooruit komen. Ik zat al jarenlang in schok door het onbegrip waarom paar mensen zo heftig  tegen ons goede doel voor jonge talenten en Venrayse publiek konden handelen.

Martha heeft mij mijn zelfvertrouwen terug gegeven, zij liet mij zien dat ik zonder angst de eerste stappen richting onze doelen kan zetten.

Martha, bedankt, zonder jouw kon ik nooit met onze thuisconcerten https://youtu.be/v5V2oef3O-w starten waar wij onze passie voor muziek en liefde voor elkaar met ons publiek delen en door positieve energie van de concerten stapsgewijs vooruit komen zonder meer naar achter te kijken.

Jij bent en schat.

Oksana

 

In zeer korte tijd houvast gekregen in de situatie.

Via een kennis kwam ik terecht bij Marenergie. Ik zat in een lastige situatie en ik had heel veel behoefte aan mentale ondersteuning. Het is niet makkelijk om op korte termijn  ondersteuning te vinden. Bij Martha kon ik meteen terecht. Zij voelde dat dat nodig was. Toen ik Martha voor het eerst telefonisch sprak was haar rust, kracht en vertrouwen meteen voelbaar. Martha voelde mijn situatie haarfijn aan en het was fijn om te merken dat ze feilloos begreep waarover ik sprak.
Dat gaf me meteen meer vertrouwen in mezelf. Na de eerste afspraak voelde ik me gelijk al beter en wist ik makkelijker met de situatie om te gaan. Tussen de afspraken door kon ik haar bellen als dat echt nodig was. De telefoongesprekjes  tussendoor en de behandelingen hebben me in zeer korte tijd houvast gegeven in de situatie.  Het gaat nu goed en ik heb weer nieuwe inzichten van Martha gekregen.  Mocht het in de toekomst nodig zijn dan twijfel ik er geen moment aan om weer contact op te nemen. Martha, dankjewel voor je steun en vertrouwen die je gaf toen ik het zo nodig had.  H.

—————————————————————————————————————————————————-

“Je moet lief zijn en vriendelijk”.

Niemand mag last van je hebben. Creatieve uitingen worden gewaardeerd, maar dan moet het resultaat wel mooi of goed zijn.’ Dit kreeg ik van thuis mee, zo heb ik het beleefd. Door mijn angst om afgewezen te worden, hield ik me netjes aan deze regels. Maar … daardoor moest ik wel een deel van mezelf goed wegstoppen (weet ik nu). Ik kwam steeds vaster te zitten, was altijd gespannen als er mensen om me heen waren en ik voelde me nooit goed genoeg.   Martha Gommans heeft me geholpen bij de bewustwording hoe het in elkaar zat. Samen hebben we aan mijn emotionele blokkades gewerkt en nu zijn ze opgeheven. Mijn energie kan weer vrij stromen. En dat voelt heel goed.   De angst om afgewezen te worden ben ik nu zo ongeveer te boven; ze nemen mij maar zoals ik ben en anders maar niet. Nu vraag ik me niet meer constant af “wat zullen ze van mij denken?” Dat maakt het een stuk rustiger en minder gespannen. Ik weet nu dat juist ‘het open staan voor veelzijdigheid’ mijn kracht is; alles mogen voelen, heelheid. En juist die kracht is al die jaren afgesloten geweest. Ik ben hier nog maar net achter gekomen en het voelt goed. Het bijbehorende gedrag is zich nog aan het ontwikkelen. Ik ben al op de goede plek, nu nog leren er mee om te gaan. Er zijn nu dagdelen dat ik me werkelijk rustig en ontspannen voel. Dat is nieuw voor mij. Ik heb gisteren gemerkt dat ik er blijer van word als ik spontaan reageer op mensen en situaties. Dank je wel Martha, dat ik nu steeds meer mezelf kan en durf te zijn. M.D.

Ervaring van een andere cliënt

Ik heb mij los kunnen maken van die gebeurtenis 

N.a.v. een heftige gebeurtenis in mijn jeugd waarvan ik dacht dit verwerkt te hebben kwam ik steeds meer met mezelf in de knoop, steeds vaker kwam de gebeurtenis en de boosheid, onmacht en verdriet bij me naar boven, hierdoor werd ik onzeker, ging twijfelen aan mezelf en kon hierdoor niet genieten van het hier en nu. Via mijn werk kwam ik in contact met Martha. Toen kwamen mijn emotionele gevoelens omtrent deze gebeurtenis ter sprake. Ik heb jaren mijn gevoelens weggestopt en heb de gedachten gehad dat ik mij groot moest houden, niet zeuren maar doorgaan! Martha zei dat ze mij hierin kon helpen door de EMDR therapie. Na een afspraak gemaakt te hebben, heb ik deze therapie ondergaan, het is een aparte ervaring die moeilijk te beschrijven is, zij liet mij teruggaan naar die nare gebeurtenis en liet mij voelen wat voor mij als pijnlijkste werd ervaren. De pijn werd hierdoor snel minder. Tijdens deze behandeling was het alsof mijn hele lichaam in en uit elkaar werd geschoven met warmte vanuit mijn tenen naar mijn hoofd. Het was fijn dit te ondergaan, het voelde alsof mijn binnenste werd opgeschoond. Het was een bijzondere ervaring, door deze therapie 1 x te hebben ondergaan gaf het mij een enorme positieve energie. Ik heb mij los kunnen maken van die gebeurtenis en sta weer positief en stevig in mijn leven. Door deze bewustwording kan ik weer genieten van kleine dingen en leef ik weer in het hier en nu. H.V.