Bewust Gezond Venray (BGV) gelanceerd

 

 

 

 

 

 

 

Bewust Gezond Venray (BGV) gelanceerd

In juli hebben wij  het netwerk ‘Bewust Gezond Venray e.o.’ (BGV) opgericht. We hebben er inmiddels al mee in de Peel & Maas gestaan, Venray Boeit heeft ons vermeld evenals Venraykiestnl.

Dit netwerk is in het leven geroepen om krachten, kennis en kunde te bundelen. In Venray en omstreken (tot omstreken rekenen we: noord- en midden Limburg, aangrenzende delen van Noord-Brabant en een puntje van zuid-oost Gelderland) zijn veel professionals actief op het gebied van BewustZijn i.c.m. Gezondheid.

Velen werken als ZZP’ers in een eigen praktijk. In diezelfde regio zijn veel mensen op zoek naar antwoorden op problemen en uitdagingen waar ‘geen pil of toverstokje voor is’. Als die antwoorden niet (meer puur en alleen) binnen de reguliere sector te vinden zijn weet men soms gewoonweg niet waar of hoe het dan wel te vinden.

Mensen weten vaak niet eens wát er allemaal mogelijk is, wat er allemaal aangeboden wordt, wat er (al) bereikt is middels bepaalde natuurlijke methodes enzovoorts. Dit netwerk levert er een bijdrage aan dat er meer bekendheid gegeven wordt aan het enorm gevarieerde aanbod dat er in deze regio is! Zo kunnen professionals zich beter profileren, beter naar elkaar doorverwijzen en gemakkelijker samenwerking vinden EN kunnen (potentiële) klanten hopelijk gemakkelijker iets of iemand vinden die bij hen aansluit.

Kamp je met bepaalde klachten/uitdagingen/vragen en zoek je naar ondersteuning, dan kun je in de groep je vragen plaatsen. Wat je natuurlijk ook kunt doen is je vraag in een persoonlijk bericht aan een professional stellen die zich er heeft geprofileerd.

De pagina en de groep zijn in principe toegankelijk voor iedereen. (LINK naar de openbare groep op Facebook: https://www.facebook.com/groups/648124035346535/?fref=ts en hier is de LINK naar de pagina op Facebook: https://www.facebook.com/bewustgezondvenray/?fref=ts )

Dit bericht was geplaatst op 19 augustus 2016, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet.