Asyra testen

asyra

De Asyra

Met de Asyra kan ik je nog beter van dienst zijn. Dit is zeer geavanceerde, flexibele en gebruikersvriendelijke bio-energetisch testapparatuur.

Een heel uitgebreid scala aan testen maakt het mogelijk snel en efficiënt inzicht te verkrijgen betreffende de energetische gesteldheid van je organen, wervels, gebit, gevoeligheid voor voedsel, reacties op gifstoffen, emotionele aandachtspunten en andere blokkeringen.

Energetisch testen

Energetisch testen is een methode van ‘vragen’ stellen aan lichaam en geest en het vastleggen van antwoorden daarop. In de Asyra  gebeurt dit door middel van opgeslagen en gecodeerde energetische informatie die in de vorm van een elektromagnetische golf door de Asyra console worden uitgezonden.
De lichaamsreacties worden waargenomen als veranderingen in de huidweerstand (elektrische weerstand) door middel van koperen elektrodes en vervolgens teruggestuurd naar de computer.

Baseline Asyra

Baseline testen

De testresultaten

De Asyra software verzamelt deze gegevens vervolgens en geeft de resultaten weer. Een test toont  jouw reactie op de energetische signalen in relatie tot structurele, biochemische, mentale en emotionele factoren. Gedetailleerde testresultaten kunnen worden bekeken op het scherm en vervolgens worden afgedrukt of per email naar je worden verzonden.

Onderzoek van deze testresultaten in de context van jouw (ziekte)geschiedenis helpt mij als therapeut om een passend behandelplan te ontwikkelen. Met deze mooie apparatuur heb ik vele nieuwe testen, maar ook wat ik al aan testmateriaal had, verder door kunnen ontwikkelen. Nu kun je nog sneller, een objectief overzicht krijgen wat de onderliggende verstoringen zijn.

Digitale homeopathie

IMG_0689 Inbrengen van de gevonden informatie op een drager creëert een energetische remedie die het genezingsproces kan ondersteunen.
Dit wordt ook wel ‘digitale homeopathie’ genoemd, vanwege het onderliggende principe van ‘het gelijke met het gelijksoortige behandelen’, dat net als in de homeopathie, de basis vormt voor alle vormen van resonantiegeneeskunde.

De voordelen

 

  • Snelle screeningfilters
  • Uitgebreide testbibliotheken
  • Objectief testen. De test werkt onafhankelijk van degene die de test uitvoert.
  • Oplossingsgerichte aanpak
  • Simpel meetinstrument voor allerlei problemen bij kinderen (ADHD, autisme,  leerproblemen, allergieën enz.)
  • Direct een PDF van het testverslag ontvangen
  • Helpt om snel inzicht te krijgen in causale factoren
  • Direct ondersteuning met ingeprinte remedies
  • Gelijk aan de slag met jouw effectieve behandeling

 

Maak weer verbinding met jouw kern en voel je weer vrij om op ieder gebied het beste uit jezelf te halen.  Ik help je hier graag bij.

Voor meer info zie

Een aantal maanden geleden had ik het er met iemand over, dat ik problemen had met mijn darmen. De mevrouw in kwestie gaf mij toen de raad contact op te nemen met jou, met de woorden: Martha heeft mij beter gemaakt. Volgens specialisten in het ziekenhuis moest ze geopereerd worden, allemaal niet meer nodig! Martha je hebt ook mij fantastisch geholpen, niet alleen met het toepassen van Asyra, maar ook met je luisterend oor. Lichaam en geest zijn 1.

Hartelijk dank daarvoor! Lieve groet, Carla